A város legszebb részén...

SZOLGÁLTATÁSOK

Bevásárlás

Bevásárlás

A Rózsadomb Centerben kényelmesen elintézheti a bevásárlást, amely közben a felszíni, vagy a mélygarázsban biztonságosan parkolhat. Az I. szinten a SPAR várja, a felsőbb emeleteken pedig különböző szaküzletekben vásárolhat.

Étkezés

Étkezés

Ha családi vagy üzleti ebédről, vagy csak egy gyors étkezésről van szó, a Rózsadomb Center kiváló választás, a vendéglátóegységek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Kávézó

Kávézó

A kültéri terasszal is rendelkező Olly's kínál finom kávékat, süteményeket, koktélokat a Rózsadomb Center vendégei számára.

Posta

Posta

Levél- és csomagfeladását, csekkbefizetéseit is gyorsan elintézheti a Rózsadomb Centerben lévő Postán.

OTP Bankfiók

OTP Bankfiók

Intézze banki ügyeit nálunk! Az OTP Bankfiók teljes körű banki szolgáltatásokkal várja.

Gyógyszertár

Gyógyszertár

A Rózsadomb Centerben lévő Gyógyszertár rendkívül széles választékkal várja hétköznap 08:00-tól egészen este 20:00-ig, ill. szombaton 08:00-16:00-ig.

Fitness

Fitness

A Klub Korona Fitnesz Klub a fitnesz mellett aerobik, testkezelés, masszázs, welness, szolárium, szauna, személyi edzés és csoportos planche, spinning szolgáltatásokat is kínál.

Squash

Squash

A Rózsadomb Squash Clubban a sportolók egy üveg, két színes és két fehér pálya közül választhatnak. Ezen túlmenően szakedzőkkel, fallabda oktatással, massage szolgáltatással, díjmentes szauna használattal, kultúrált öltözőkkel és egyedülálló vendégszeretettel várják vendégeiket.

Ékszerüzlet

Ékszerüzlet

A Topázió Blue Ékszer exkluzív szaküzletében nagy választékban talál dísztárgyakat, arany-, ezüst ékszereket, drágaköveket, órákat.

Autómosó

Autómosó

Amíg Ön bevásárol, a parkolószinten található kézi autómosó, kozmetika ragyogóan tisztává varázsolja autóját! Külső mosás, belső tisztítás, motormosás, kárpit- és üléstisztítás, polírozás waxolan-termékekkel.

Autógumis

Autógumis

A hét minden napján várja vásárlóit a parkolószinten lévő gumiszervíz hatalmas gumiabroncs választékkal, 17 gyártó alufelni kínálatával. Gumiszerelés, centírozás, gumijavítás, alu- és acélfelni javítás, biztonsági gáz feltöltés, keréktárolás, flottakezelés.

KAPCSOLAT

Rózsadomb Center

Budapest, Törökvész út 87-91.
Levélcím: 1282 Budapest, pf.20.
Telefon: (+36)1/345-84-00
info@rozsadombcenter.hu


MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Gépjárművel:
- Törökvész út felől
- Csatárka utca felől
- Kapy utca felől
Autóbusszal:
- 11-es, 111-es (Batthyány tér), 29-es (Kolossy tér)